Place the salmon in a separate container and mash together with the marinade. If there is too much liquid, strain off the excess. Finely chop the olives and grate the cheese on a fine grater. Wash the greens for serving, dry and chop. Prepare a baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees.
Лосося переложите в отдельную емкость и разомните вместе с маринадом. Если жидкости слишком много, отцедите лишнюю. Маслины мелко нарежьте, а сыр натрите на мелкой терке. Зелень для подачи промойте, обсушите, порубите. Подготовьте противень. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Assemble the dish. Add olives, mayonnaise and mustard to the container with salmon, add salt and pepper to taste, mix thoroughly. Transfer the finished filling to slices of bread and smooth over the entire surface. Place the resulting toasts on a baking sheet.
Соберите блюдо. В емкость с лососем добавьте маслины, майонез и горчицу, посолите и поперчите по вкусу, тщательно перемешайте. Готовую начинку переложите на ломтики хлеба, разровняйте по всей поверхности. Получившиеся тосты переложите на противень.
Bake toast. Sprinkle the finished toasts generously with grated cheese, then bake them in the oven for 3-4 minutes until the cheese is completely melted.
Запеките тосты. Готовые тосты обильно посыпьте тертым сыром, после чего отправьте их запекаться в духовку на 3-4 минуты, чтобы сыр полностью расплавился.
Serve toast with canned salmon hot. To make the dish look more beautiful and appetizing, garnish it with chopped herbs. To do this, transfer the toast to a plate and sprinkle with chopped dill.
Тосты с консервированным лососем подавайте к столу горячими. Чтобы блюдо смотрелось красивее и аппетитнее, украсьте его рубленой зеленью. Для этого переложите тосты на тарелку и посыпьте их измельченным укропом.