Place the pineapple pieces in a separate bowl, after drying them with a paper towel. To serve, wash the parsley, dry it and separate the leaves from the branches.
Кусочки ананаса переложите в отдельную миску, предварительно обсушив их бумажным полотенцем. Петрушку для подачи промойте, обсушите и отделите листочки от веточек.
Prepare the bread. Place a dry frying pan on the fire to heat it up. Then place the slices of bread on it. Fry the toast on both sides for 2-3 minutes until crust appears. Place the finished dried bread on a work surface.
Подготовьте хлеб. Сухую сковороду поставьте на огонь, чтобы она разогрелась. Затем выложите на нее ломтики хлеба. Обжаривайте тосты с обеих сторон в течение 2-3 минут до появления корочки. Готовый подсушенный хлеб переложите на рабочую поверхность.
Assemble the dish. Spread the butter over the entire surface of the bread. Place the ham on it, folding the slice in half. One piece of toast should fit three slices of ham. Place a slice of pineapple and a piece of melted cheese on top. Place the finished toast in the microwave and bake for 1 minute at maximum power.
Соберите блюдо. Сливочное масло размажьте по всей поверхности хлеба. Выложите на него ветчину, складывая ломтик пополам. На одном тосте должно поместиться три кусочка ветчины. Сверху распределите ломтик ананаса и кусочек плавленого сыра. Готовые тосты отправьте в микроволновку и запекайте 1 минуту при максимальной мощности.
Serve toast with canned pineapple immediately after cooking. Use parsley leaves as a decoration - place them on the finished dish.
Тосты с консервированным ананасом подавайте сразу после приготовления. В качестве украшения используйте листья петрушки — выложите их на готовое блюдо.