Hard-boil the eggs, cool, peel and grate on a coarse grater. Open a can of saury, place it in a deep container and mash. Cut the loaf into slices. Grate the cheese on a medium grater. Peel the onion and chop finely. To serve, wash, dry and chop the cilantro. Grease a baking tray with oil. Turn on the oven to 200 degrees.
Яйца сварите вкрутую, остудите, очистите и натрите на крупной терке. Откройте банку сайры, выложите ее в глубокую емкость и разомните. Нарежьте батон ломтиками. Натрите сыр на средней терке. Репчатый лук очистите и мелко нарежьте. Кинзу для подачи вымойте, обсушите, измельчите. Противень смажьте маслом. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare the toast filling. Mix saury and chopped onion, add grated eggs, season with mayonnaise and mix.
Подготовьте начинку для тостов. Смешайте сайру и нарезанный лук, добавьте натертые яйца, заправьте майонезом и перемешайте.
Bake toast. Place the bread pieces on a baking sheet, spread the fish filling and sprinkle with cheese. Place in the middle section of the oven for 15 minutes.
Запеките тосты. Хлебные кусочки разложите на противне, распределите рыбную начинку и посыпьте сыром. Поставьте в средний отдел духового шкафа на 15 минут.
Before serving, decorate toast with canned saury with chopped cilantro.
Тосты с консервированной сайрой перед подачей оформите измельченной кинзой.