Remove the milk from the refrigerator in advance. Grate the cheese on a medium grater. Wash and finely chop the cilantro. Open a can of canned corn. Cut the loaf into slices. Prepare vegetable salad to serve.
Заранее достаньте молоко из холодильника. Натрите сыр на средней терке. Вымойте и мелко порубите кинзу. Откройте банку с консервированной кукурузой. Нарежьте батон ломтиками. Приготовьте овощной салат для подачи.
Prepare the filling. Mix grated cheese, canned corn and cilantro, add salt and pepper.
Приготовьте начинку. Смешайте тертый сыр, консервированную кукурузу и кинзу, посолите, поперчите.
Make some toast. Heat oil in a frying pan. Pour milk into one bowl and beat the egg into another. Divide the loaf slices into two parts. Dip the first four slices in milk, then dip one side into the beaten egg and place the same side in the pan. Apply the filling to the toast and spread it out.
Поджарьте тосты. Нагрейте на сковороде масло. В одну миску налейте молоко, а в другой — взбейте яйцо. Разделите ломтики батона на две части. Первые четыре ломтика окуните в молоко, затем обмакните одной стороной во взбитое яйцо и выложите этой же стороной на сковороду. Нанесите на тосты начинку и распределите ее.
Finish making toast. Dip the remaining four slices in milk, then one side into the beaten egg and place them on top of the first four slices with the filling, dipped in the egg, side up. Cover with a lid and fry the toast for 3 minutes on each side.
Завершите приготовление тостов. Оставшиеся четыре ломтика также обмакните в молоко, потом одной стороной во взбитое яйцо и положите их сверху на первые четыре ломтика с начинкой, смоченной в яйце стороной вверх. Накройте крышкой и жарьте тосты по 3 минуты с каждой стороны.
Serve toast with canned corn with vegetable salad.
Тосты с консервированной кукурузой подайте с овощным салатом.