Remove the milk from the refrigerator and cut the baguette into slices.
Достаньте молоко из холодильника и нарежьте багет ломтиками.
Prepare the milk-egg mixture for toast. To do this, beat eggs with milk, add sugar, vanilla extract and cinnamon, mix well.
Приготовьте молочно-яичную смесь для тостов. Для этого взбейте яйца с молоком, добавьте сахар, ванильный экстракт и корицу, хорошо перемешайте.
Prepare some toast. Heat vegetable oil in a frying pan. Dip the baguette slices into the milk-egg mixture for 10-15 seconds, then roll them well in coconut flakes, place them in a frying pan and fry them over medium heat for 2-3 minutes on each side.
Приготовьте тосты. Разогрейте на сковороде растительное масло. Окуните ломтики багета в молочно-яичную смесь на 10-15 секунд, затем хорошо обваляйте их в кокосовой стружке, выложите на сковороду и обжарьте их на среднем огне по 2-3 минуты с каждой стороны.
Serve coconut toast with sweet syrup.
Подавайте тосты с кокосом со сладким сиропом.