Slice the ciabatta and goat cheese. Open a jar of olives and cut them into rings. Prepare vegetable salad to serve.
Нарежьте чиабатту и козий сыр ломтиками. Откройте банку с маслинами и нарежьте их колечками. Приготовьте овощной салат для подачи.
Toast the ciabatta slices. Place the ciabatta in a dry frying pan and fry for 3 minutes on each side. Then place on a plate, let cool and drizzle with olive oil.
Поджарьте ломтики чиабатты. Выложите чиабатту на сухую сковороду и обжарьте по 3 минуты с каждой стороны. Затем положите на тарелку, дайте остыть и сбрызните оливковым маслом.
Prepare the sauce. To do this, pour vinegar into a saucepan, add sugar, bring to a boil, reduce heat to low and cook the sauce until thick and the vinegar has evaporated. The consistency should be similar to liquid honey.
Приготовьте соус. Для этого налейте в сотейник уксус, всыпьте сахар, доведите до кипения, уменьшите огонь до минимума и варите соус до загустения, пока не выпарится уксус. По консистенции он должен быть похожим на жидкий мед.
Form a toast. Top the ciabatta with sliced goat cheese and olives and pour the sauce over the toast.
Сформируйте тост. Выложите на чиабатту нарезанный козий сыр, маслины и полейте тосты соусом.
Serve toast with goat cheese with vegetable salad.
Тосты с козьим сыром подайте овощным салатом.