Cut the buns in half. Wash fruits and berries. Peel the banana and core the apple. Slice banana, apple. Remove the butter from the refrigerator in advance. Prepare food foil and cover a baking sheet with it. Turn the oven on 180 degrees.
Разрежьте булочки пополам. Вымойте фрукты и ягоды. Очистите банан от кожуры, яблоко от сердцевины. Нарежьте банан, яблоко. Заранее достаньте из холодильника сливочное масло. Подготовьте пищевую фольгу, застелите ею противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the toast filling. Place cranberries, sliced banana and apple in a separate bowl. Add powdered sugar, vanilla sugar and pour cognac over them. Stir and let the filling sit for 15 minutes.
Подготовьте начинку для тостов. Выложите в отдельную миску клюкву, нарезанные банан и яблоко. Добавьте к ним сахарную пудру, ванильный сахар и полейте коньяком. Перемешайте и дайте начинке настояться в течение 15 минут.
Bake toast. Spread butter on each bun half and place on a foil-lined baking sheet. Spread the fruit and berry filling onto the toast and place the dessert in the oven for 20-25 minutes.
Запеките тосты. Намажьте каждую половинку булочки сливочным маслом и выложите их на застеленный фольгой противень. Распределите на тосты фруктово-ягодную начинку и отправьте десерт в духовку на 20-25 минут.
Serve cranberry toast with a cup of hot, freshly brewed tea.
Тост с клюквой подайте с чашечкой горячего свежезаваренного чая.