Wash the vegetables.
Помойте овощи.
Preheat the oven to 100°C, place the jars on a wire rack, uncovered, and bake for 10 minutes.
Нагрейте духовку до 100 °C, поставьте банки на решетку, не накрывая крышками, засеките 10 минут.
Cut the cucumbers and tomatoes into slices, chop the dill. Finely chop the peeled garlic or pass it through a garlic press.
Огурцы и помидоры нарежьте дольками, измельчите укроп. Очищенные чеснок мелко нарежьте либо пропустите его через чеснокодавку.
In a deep plate, combine chopped cucumbers, tomatoes, garlic and dill, mix everything well.
В глубокой тарелке соедините нарезанные огурцы, помидоры, чеснок и укроп, хорошо все перемешайте.
To prepare the marinade, take out the pan and pour in a liter of water. Add vinegar, salt, sugar, pepper and bay leaf there. Bring to a boil and cook for another 2 minutes. After cooking, fill the jar with the salad mixture, add the marinade and close the lid. Wrap the jar in a blanket and turn it over. Then put it in a dark place. After 24 hours, you can remove the jar to another storage location.
Чтобы приготовить маринад, достаньте кастрюлю и налейте литр воды. Туда же отправьте уксус, соль, сахар, перец и лавровый лист. Закипятите и варите еще 2 минуты. После приготовления наполните банку салатной смесью, залейте маринадом и закройте крышкой. Банку укутайте в одеяло и переверните. После уберите ее в темное место. По истечении суток можно убрать банку в другое место для хранения.