Wash the potatoes and eggs, peel the potatoes. Remove the packaging from the sausages. Cut the bread into slices. To serve, wash the green onions, dry them on paper towels, and chop them.
Вымойте картофель и яйца, очистите картошку от кожуры. Снимите с сосисок упаковку. Нарежьте хлеб на ломтики. Зеленый лук для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите.
Prepare the potatoes. Grate the potatoes on a coarse grater and place in a deep container. Add salt and pepper, stir.
Подготовьте картошку. Натрите картофель на крупной терке, выложите в глубокую емкость. Добавьте соль и перец, перемешайте.
Make the filling. Grate the sausages on a coarse grater, add them to the potato mixture, mix thoroughly. Beat the eggs and place in a bowl. Mix thoroughly.
Сделайте начинку. Натрите сосиски на крупной терке, добавьте их к картофельной массе, тщательно перемешайте. Яйца взбейте, отправьте в миску. Тщательно перемешайте.
Form the toast and cook it. Place the potato mixture on slices of bread, spread over the entire surface, and place in a heated frying pan with oil. Fry over medium heat until golden brown for 5-6 minutes, covered. At the end of cooking, remove the lid and cook for 1 minute.
Сформируйте тосты и приготовьте их. Выложите картофельную массу на ломтики хлеба, распределите по всей поверхности, выложите на разогретую сковороду с маслом. Жарьте на среднем огне до румяной корочки в течение 5-6 минут под крышкой. В конце приготовления снимите крышку и готовьте 1 минуту.
Place the toast and potatoes on serving plates and sprinkle with chopped green onions.
Тосты с картошкой выложите на сервировочные тарелки, посыпьте измельченным зеленым луком.