Conveniently place the necessary products on your desktop. Wash the eggs. Wash the greens for serving, dry on paper towels, and chop. Open a jar of red caviar.
Удобно расположите на рабочем столе необходимые продукты. Вымойте яйца. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите. Откройте баночку с красной икрой.
Start making toast. Toast the bread in a dry frying pan or in a toaster. Spread with cream cheese.
Начните готовить тост. Хлеб подсушите на сухой сковороде или в тостере. Смажьте творожным сыром.
Prepare scramble. Break the eggs into a cold frying pan, add cream to them and fry over medium heat. Season with salt and pepper to taste. Cook, stirring, for 2-3 minutes. Do not overdry the scramble; the consistency should be creamy.
Приготовьте скрэмбл. Яйца разбейте на холодную сковороду, добавьте к ним сливки и поставьте жариться на средний огонь. Приправьте солью и перцем по вкусу. Готовьте, помешивая, в течение 2-3 минут. Не пересушите скрэмбл, консистенция должна быть кремовой.
Form toasts. Place eggs on bread with cream cheese. Place red caviar on top.
Сформируйте тосты. Выложите яйца на хлеб с творожным сыром. Сверху положите красную икру.
Place toast with red caviar on a flat serving plate, sprinkle with sesame seeds and chopped herbs.
Тост с красной икрой выложите на плоскую сервировочную тарелку, посыпьте кунжутом и измельченной зеленью.