Measure out the required amount of products and place them conveniently on the working salt. Peel the mushrooms and onions, wash under running water, dry with paper towels, and chop finely. To serve, wash the parsley, dry it with paper towels, and separate the leaves from the stem. Boil the buckwheat.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем соле. Почистите грибы и лук, вымойте под струей воды, обсушите бумажными полотенцами, мелко нарежьте. Петрушку для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами, отделите листья от стебля. Отварите гречку.
Make the filling. Fry the onions in a frying pan with oil for 1-2 minutes. Add chopped mushrooms to the onion, salt and pepper. Fry over medium heat, stirring occasionally, for 8-10 minutes. Combine the fried mixture with buckwheat and mix thoroughly.
Займитесь начинкой. Репчатый лук обжарьте на сковороде с маслом в течение 1-2 минут. Измельченные грибы выложите к луку, посолите, поперчите. Обжарьте на огне средней мощности, периодически помешивая, 8-10 минут. Соедините жареную смесь с гречкой, тщательно перемешайте.
Assemble the toasts. Fry the bread on both sides in a dry frying pan until golden brown. Spread a thin layer of curd cheese onto the pieces of bread, and place buckwheat and mushrooms on top.
Соберите тосты. Обжарьте хлеб с двух сторон на сухой сковороде до золотистой корочки. Намажьте на кусочки хлеба тонким слоем творожный сыр, сверху выложите гречку с грибами.
Before serving, decorate toast with buckwheat with a leaf of fresh parsley.
Тосты с гречкой перед подачей оформите листиком свежей петрушки.