Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Wash the asparagus and dry with a paper towel. Grate the cheese on a coarse grater. To serve, wash the basil and cherry tomatoes and dry them on paper towels. Separate the basil leaves from the stems. Cut the cherry into 4 parts. Grease a heatproof dish with olive oil. Turn the oven on 180 degrees.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Вымойте спаржу, высушите с помощью бумажного полотенца. Сыр натрите на крупной терке. Базилик и черри для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Листики базилика отделите от стеблей. Черри разрежьте на 4 части. Жаропрочную форму смажьте оливковым маслом. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling. Wrap the asparagus in slices of bacon (2-3 pieces per slice), place in a mold, sprinkle with grated cheese. Place in the oven for 15-20 minutes.
Подготовьте начинку. Спаржу заверните в ломтики бекона (по 2-3 шт. в один ломтик), выложите в форму, посыпьте тертым сыром. Отправьте в духовой шкаф на 15-20 минут.
While the asparagus is baking, make the bread. Lightly dry the slices of bread using a dry frying pan, oven, or use a toaster. Place bacon-wrapped asparagus on toasted bread.
Пока спаржа запекается, займитесь хлебом. Немного подсушите ломтики хлеба при помощи сухой сковороды, духовки или воспользуйтесь тостером. На подсушенный хлеб положите спаржу, завернутую в бекон.
Before serving, garnish the asparagus toast with basil and cherry quarters.
Перед подачей украсьте тосты со спаржем базиликом и четвертинками черри.