Wash the plums and dry with a paper towel. Cut the fruit in half and remove the seeds. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Cut the bread into slices. Line a baking sheet with parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Вымойте сливы, высушите с помощью бумажного полотенца. Разрежьте плоды пополам, извлеките косточки. Заранее достаньте масло из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Нарежьте хлеб на ломтики. Противень застелите пергаментной бумагой. Включите духовку на 180 градусов.
Form a toast. Spread butter on one side of each piece of bread. Arrange the plum halves, core side up. Place a piece of butter and 1/4 tsp in each pit hole. Sahara.
Сформируйте тост. Каждый кусочек хлеба с одной стороны намажьте маслом. Разложите половинки слив сердцевиной вверх. В каждую ямку от косточки положите кусочек сливочного масла и 1/4 ч. л. сахара.
Bake toast. Place the toast on a baking sheet lined with parchment paper. Place in a preheated oven for 30 minutes.
Запеките тосты. Тосты уложите на противень, застеленный пергаментной бумагой. Поставьте на 30 минут в разогретую духовку.
To serve, lightly sprinkle the plum toast with powdered sugar and cinnamon.
При подаче слегка посыпьте тосты со сливами сахарной пудрой и корицей.