Cut the bread into triangles. Hard-boil the eggs and remove the shells. Grate one egg, cut the second in half, remove the yolk and grate. Wash the cucumber, peel and grate. Open a jar of beef liver. To serve, wash dill and parsley and dry on paper towels.
Хлеб нарежьте на треугольники. Яйца сварите вкрутую, очистите от скорлупы. Одно яйцо натрите на терке, второе разрежьте пополам, достаньте желток и натрите на терке. Огурец вымойте, очистите от кожуры и натрите на терке. Откройте баночку с говяжьей печенью. Укроп и петрушку для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Toast the bread. Place the bread in a dry, hot frying pan and fry on each side for 5 minutes until golden brown.
Обжарьте хлеб. На сухую раскаленную сковороду выложите хлеб и обжарьте с каждой стороны 5 минут до румяности.
Make some toast. Place the liver in a bowl, add one grated egg, grated yolk and cucumber. Pepper and mash the products until smooth. Place the finished filling on toasted bread.
Сделайте тосты. Выложите печень в миску, добавьте одно тертое яйцо, тертый желток и огурец. Поперчите и разомните продукты до однородной массы. Выложите готовую начинку на поджаренный хлеб.
Garnish the beef liver toast with sprigs of dill and parsley. Place the remaining halves of the boiled protein in the center of the plate with sandwiches and place the remaining prepared filling in them.
Украсьте тосты с говяжьей печенью веточками укропа и петрушки. В центр тарелки с бутербродами положите оставшиеся половинки вареного белка и выложите в них остатки готовой начинки.