Grate the cheese on a fine grater. Wash the bell pepper, dry it, remove the stem and seeds, then cut two slices for decoration, cut the rest into small cubes 0.5x0.5 cm. Wash and dry the parsley and dill, then finely chop. Prepare a baking dish and preheat the oven to 160 degrees.
Сыр натрите на мелкой терке. Болгарский перец помойте, обсушите, удалите плодоножку и семена, затем отрежьте два ломтика для украшения, остальную часть нарежьте мелкими кубиками 0,5х0,5 см. Петрушку и укроп помойте и просушите, затем мелко порубите. Подготовьте форму для запекания и разогрейте духовку до температуры 160 градусов.
Prepare the filling. In a bowl, mix chopped peppers with grated cheese and herbs. Spread the mixture onto the bread slices.
Подготовьте начинку. В миске смешайте нарезанный перец с тертым сыром и зеленью. Выложите смесь на ломтики хлеба.
Bake toast. Place the toast in a baking dish and bake it in the oven at 160 degrees for 20 minutes.
Запеките тосты. В форму для запекания выложите тосты и запеките их в духовке при температуре 160 градусов в течение 20 минут.
Sprinkle the bell pepper toast with finely chopped dill.
Посыпьте тосты с болгарским перцем мелко нарубленным укропом.