Drain the brine from the canned saury and mash it with a fork. Treat the eggs with a 3% soda solution, wash and hard-boil for 7 minutes, cool and grate on a fine grater. To serve, wash the parsley, dry it and separate the leaves from the stem.
С консервированной сайры слейте рассол, разомните ее вилкой. Яйца обработайте 3%-ным раствором соды, помойте и отварите вкрутую в течение 7 минут, остудите и натрите на мелкой терке. Петрушку для подачи промойте, просушите и отделите листья от стебля.
Prepare toast. Toast the bread in a toaster or fry in a dry frying pan on both sides for 2 minutes until golden brown.
Подготовьте тосты. Хлеб подсушите в тостере или обжарьте на сухой сковороде с обеих сторон по 2 минуты до золотистого цвета.
Prepare toast with saury. Mix mayonnaise, chopped saury and eggs. Stir, salt and pepper. Spread the saury mixture onto toast.
Приготовьте тосты с сайрой. Смешайте майонез, измельченную сайру и яйца. Перемешайте, посолите и поперчите. Выложите смесь с сайрой на тосты.
Place the finished toasts on a serving board and garnish with parsley leaves.
Готовые тосты выложите на доску для подачи и украсьте листьями петрушки.