Treat the eggs with a 3% soda solution and wash. Peel the garlic and cut the cloves in half. Wash the parsley, dry and finely chop. Prepare the pan.
Яйца обработайте 3%-ным раствором соды и помойте. Чеснок очистите и разрежьте зубчики пополам. Петрушку промойте, просушите и мелко порубите. Подготовьте сковороду.
Prepare the bread. Heat a frying pan, pour sunflower oil into it and fry the toast for 2 minutes on each side. Rub the fried slices with garlic.
Подготовьте хлеб. Сковороду разогрейте, налейте в нее подсолнечное масло и обжарьте тосты по 2 минуты с каждой стороны. Обжаренные ломтики натрите чесноком.
Prepare some toast. Boil the eggs hard, cool, peel and chop. Mix eggs, parsley and mayonnaise. Add salt, mix well and spread this mixture on toast.
Приготовьте тосты. Яйца отварите вкрутую, остудите, очистите и измельчите. Смешайте яйца, петрушку и майонез. Посолите, хорошо перемешайте и намажьте этой массой тосты.
Place the finished toast on a plate and place a small pile of ginger next to it.
Готовые тосты выложите на блюдо и рядом выложите горочку имбиря.