Grate the mozzarella on a medium grater. Preheat the oven to 200 degrees. Prepare a baking dish and frying pan.
Моцареллу натрите на средней терке. Разогрейте духовку до 200 градусов. Приготовьте форму для запекания и сковороду.
Prepare the bread for baking. Spread each piece of bread with butter and sprinkle with grated mozzarella. Grease a baking dish with olive oil. Place toast in it.
Подготовьте хлеб к запеканию. Каждый кусок хлеба намажьте сливочным маслом и посыпьте тертой моцареллой. Форму для запекания смажьте оливковым маслом. Выложите в нее тосты.
Prepare some toast. Bake toast in an oven preheated to 200 degrees for 5 minutes. Then connect two toasts with the filling inward and fry in a dry, heated frying pan for 1 minute on each side.
Приготовьте тосты. Запекайте тосты в разогретой до 200 градусов духовке в течение 5 минут. Затем соедините два тоста начинкой внутрь и обжарьте на сухой разогретой сковороде по 1 минуте с каждой стороны.
Serve mozzarella toast with tomato sauce.
Подавайте тост с моцареллой с томатным соусом.