Cut the loaf into slices 1 cm thick. Wash the chicken eggs, boil hard-boiled, peel and grate. Grate the cheese. Peel the garlic and pass through a press. Drain the brine from the sea cocktail and chop finely. Wash and dry the dill. Preheat the oven to 200 degrees.
Батон нарежьте на ломтики толщиной 1 см. Куриные яйца помойте, отварите вкрутую, почистите и натрите на терке. Сыр натрите на терке. Чеснок почистите и пропустите через пресс. С морского коктейля слейте рассол, мелко порежьте. Укроп помойте и обсушите. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the filling. Combine eggs, cheese, seafood cocktail, garlic, salt and mayonnaise in a bowl. Mix well.
Приготовьте начинку. Соедините в миске яйца, сыр, морской коктейль, чеснок, соль и майонез. Хорошо перемешайте.
Prepare some toast. Dry the loaf pieces in an oven preheated to 200 degrees for 5 minutes. Place the filling on each piece and smooth it out.
Приготовьте тосты. Кусочки батона подсушите в духовке, разогретой до 200 градусов, в течение 5 минут. На каждый кусок положите начинку, разровняйте.
Serve toast with seafood, garnishing with sprigs of dill.
Подавайте тосты с морепродуктами, украсив их веточками укропа.