Wash the tomatoes and peppers.
Помидоры и перец помойте.
Sterilize the jar and lid in the oven. To do this, place the jar in a cold oven and set the temperature to 100-110 °C. Keep the jars inside for about 20 minutes. The sterilization time does not depend on their volume. You can also sterilize jars using a microwave, multicooker, saucepan or kettle.
Простерилизуйте банку и крышку в духовке. Для этого поставьте банку в холодную духовку и установите температуру 100-110 °C. Держите банки внутри около 20 минут. Время стерилизации не зависит от их объема. Стерилизовать банки также можно с помощью микроволновки, мультиварки, кастрюли или чайника.
While the jar is sterilizing, prepare the remaining ingredients. Cut the tomatoes into slices.
Пока банка стерилизуется, подготовьте остальные ингредиенты. Нарежьте помидоры кружочками.
Remove the core and seeds from the bell pepper and cut it into rings.
Выньте сердцевину с семечками из болгарского перца и нарежьте его кольцами.
Peel the onion and cut it into rings. Finely chop the garlic.
Лук очистите, нарежьте его кольцами. Чеснок мелко нарежьте.
Place the chopped vegetables in a saucepan, cover them with a little water and add all the remaining ingredients.
Сложите нарезанные овощи в кастрюлю, залейте их небольшим количеством воды и добавьте все оставшиеся ингредиенты.
Cook the vegetables until tender for 20-30 minutes. Then transfer the salad to a jar.
Варите овощи до готовности в течение 20-30 минут. Затем переложите салат в банку.
Place a sterile lid on the jar and seal it tightly. Turn the twisted jar of salad over, wrap it in something warm and leave it like that until it cools completely.
Закройте банку стерильной крышкой и герметично закройте. Переверните закрученную банку с салатом, укутайте во что-то теплое и оставьте в таком виде до полного остывания.