Toasted pancakes with sausage and cheese are nourishing, tasty, and appetizing. You can experiment with the filling for such toasts as much as you like: add processed cheese, ham or smoked sausage, fried mushrooms, herbs or tomatoes. Traditionally, stuffed pancakes are wrapped in an envelope, but to make them more like toast, try folding them into a triangle. It is important to fry such toasts not over high heat, but over medium heat, so that the dish does not burn, but is evenly fried.
Блины с колбасой и сыром получаются сытными, вкусными и аппетитными. Начинки для таких тостов можно менять сколько угодно: добавляйте плавленый сыр, ветчину или копченую колбасу, жареные грибы, зелень или помидоры. Традиционно начинённые блины заворачивают конвертом, но чтобы они больше походили на тосты, попробуйте складывать их треугольником. Жарить такие тосты стоит на среднем огне, чтобы блюдо не подгорело и равномерно пропеклось.
Steps / Шаги:
Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Cut the sausage and cheese into 8 thin slices.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Колбасу и сыр разрежьте на 8 тонких ломтиков.
Prepare toast. Unwrap each pancake. Place two slices of sausage at the bottom and two slices of cheese on them. Cover with the top and fold in half to form a triangle.
Подготовьте тосты. Разверните каждый блинчик. В нижнюю часть положите два ломтика колбасы, на них два ломтика сыра. Накройте верхней частью и сложите пополам, чтобы получился треугольник.
Make some toast. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the pancake triangles over medium heat for 2 minutes on each side.
Пожарьте тосты. Разогрейте на сковороде растительное масло. Обжарьте треугольники из блинчиков на среднем огне по 2 минуты с каждой стороны.
Serve pancake toast with ketchup or tomato sauce.
Подавайте тосты из блинов с кетчупом или томатным соусом.