Toast the bread slices in a dry frying pan until crispy. Peel the garlic cloves and pass through a press. Wash the greens, dry them, chop finely. To serve, separate the dill from the stems. Drain the oil from the jar of mussels and transfer the seafood to a plate.
Ломтики хлеба подсушите на сухой сковороде до образования хрустящей корочки. Зубчики чеснока очистите от шелухи, пропустите через пресс. Зелень вымойте, обсушите, мелко порубите. Укроп для подачи отделите от стебельков. Из баночки с мидий слейте масло, переложите морепродукты на тарелку.
Prepare the filling. Place the cottage cheese in a deep bowl and knead. Add chopped dill and salt to taste, mix thoroughly.
Приготовьте начинку. Творог переложите в глубокую миску, разомните. Добавьте измельченную зелень укропа и соль по вкусу, тщательно перемешайте.
Prepare some toast. Cut the dried bread into 4 equal parts, rub each piece with garlic on both sides. Place the filling on a piece of bread and distribute the mussels on top.
Приготовьте тосты. Подсушенный хлеб разрежьте на 4 равные части, натрите каждый кусочек чесноком с двух сторон. Выложите на хлебный кусочек начинку, сверху распределите мидии.
Place toast with mussels on a rectangular plate. Garnish with sprigs of fresh dill.
Тосты с мидиями выложите на прямоугольную тарелку. Оформите веточками свежего укропа.