Cut the bread into slices. Remove the milk from the refrigerator in advance.
Нарежьте хлеб на ломтики. Заранее достаньте молоко из холодильника.
Prepare the milk-egg mixture for toast. To do this, pour milk into a bowl and break the egg. Beat until smooth, add cinnamon and mix again. Pour the resulting mixture into a container slightly larger in size than the pieces of bread.
Приготовьте молочно-яичную смесь для тостов. Для этого налейте в миску молоко и разбейте яйцо. Взбейте до однородности, сдобрите корицей и еще раз перемешайте. Получившуюся смесь вылейте в емкость, немного большую по размеру, чем кусочки хлеба.
Make some toast. Lubricate a slice of bread well with jam, cover it with another slice on top and press down. Spray the pan with vegetable oil and, while it is heating, dip the toast on both sides in the milk-egg mixture. Then place them in a frying pan and fry over medium heat for 2 minutes on each side until golden brown.
Поджарьте тосты. Хорошо смажьте ломтик хлеба джемом, сверху накройте его другим кусочком и прижмите. Сбрызните сковороду растительным маслом и, пока оно нагревается, обмакните тосты с двух сторон в молочно-яичной смеси. Затем выложите их на сковороду и жарьте на среднем огне 2 минуты с каждой стороны до румяности.
Place toast with jam on serving plates and serve with a cup of hot, freshly brewed tea.
Тосты с джемом выложите на порционные тарелки, подайте с чашечкой горячего свежезаваренного чая.