Pre-wash the eggplant, greens and peel the garlic. Separate the parsley leaves from the stems for garnish. Prepare a baking sheet and frying pan. Preheat the oven to 180 degrees.
Предварительно помойте баклажан, зелень и очистите чеснок от шелухи. Отделите листочки петрушки от стеблей для украшения. Приготовьте противень и сковороду. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Bake the eggplants. Cut the eggplant into 1.5 cm thick circles. Grease a baking sheet with vegetable oil and place the eggplant slices on it, add salt and bake for 8 minutes.
Запеките баклажаны. Порежьте баклажан кружками толщиной 1,5 см. Смажьте противень растительным маслом и выложите на него ломтики баклажана, посолите и запеките на протяжении 8 минут.
Toast the bread. While the eggplants are baking, heat the oil in a frying pan and fry the bread slices for 1 minute on each side over medium heat.
Обжарьте хлеб. Пока баклажаны запекаются, разогрейте масло на сковороде и обжарьте ломтики хлеба по 1 минуте на каждой стороне на среднем огне.
Prepare toast with eggplant. Squeeze the garlic cloves into a container. Mix garlic and mayonnaise until smooth. Spread a mixture of garlic and mayonnaise on the finished toast. Place eggplants on top. Place the garlic mixture on top of the eggplants.
Приготовьте тосты с баклажаном. Выдавите зубчики чеснока в емкость. Смешайте чеснок и майонез до образования однородной массы. Намажьте на готовые тосты смесь из чеснока и майонеза. Сверху выложите баклажаны. Поверх баклажанов выложите также чесночную смесь.
Serve the eggplant toasts and garnish with fresh parsley.
Подавайте тосты с баклажаном, украсив их свежей петрушкой.