Wash the carrots, boil for 20 minutes, cool, peel and grate. Peel the garlic and pass through a press. Wash the eggs, boil them hard, grate them. Separate the cod fillet from the skin and bones and mash with a fork. Prepare the toaster. Wash the green onions, dry and finely chop.
Морковь помойте, отварите в течение 20 минут, остудите, почистите, натрите на терке. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Куриные яйца помойте, отварите вкрутую, натрите на терке. Отделите филе трески от кожи и костей, разомните вилкой. Подготовьте тостер. Зеленый лук помойте, обсушите и мелко покрошите.
Prepare the filling. Thoroughly mix carrots, garlic, chicken eggs, smoked cod fillet and mayonnaise.
Приготовьте начинку. Тщательно смешайте морковь, чеснок, куриные яйца, филе копченой трески и майонез.
Prepare some toast. Toast the bread in a toaster. Spread a thick layer of the filling onto the toasted toast.
Приготовьте тосты. Хлеб поджарьте в тостере. Толстым слоем нанесите начинку на поджаренные тосты.
Serve the cod toast with chopped green onions.
Подавайте тосты с треской, посыпав их измельченным зеленым луком.