Moderately sweet, aromatic, with a crispy caramelized crust and tender inside, toast with honey will appeal to both children and adults. Serve toast with jam, ricotta and berries, fruit, a scoop of ice cream, peanut butter or chocolate butter. You can make toast from any bread - both freshly baked and even slightly stale. It is important to remember one thing: the fresher the bread, the faster it absorbs liquid. This means that yesterday’s bread will have to be kept longer in the egg mixture.
Слегка сладкие, ароматные тосты с хрустящей карамелизированной корочкой и нежной серединкой, пропитанные медом, понравятся и детям, и взрослым. Подавайте их с вареньем, рикоттой и ягодами, с фруктами, с шариком мороженого или с арахисовой и шоколадной пастой. Тост можно приготовить из любого хлеба — как из свежеиспечённого, так и из слегка зачерствевшего. Помните одно: чем хлеб свежее, тем быстрее он впитывает жидкость, поэтому вчерашний хлеб потребуется держать подольше в яичной смеси.
Steps / Шаги:
Cut the baguette into portions about 1 cm thick. Wash the chicken egg. Prepare your blender. Preheat the oven to 200 degrees.
Багет нарежьте на порционные куски толщиной около 1 см. Помойте куриное яйцо. Подготовьте блендер. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the leison. Mix the egg with condensed milk and honey in a blender. Dip the baguette pieces into the ice cream for 30 seconds until they are thoroughly soaked.
Приготовьте льезон. Смешайте блендером яйцо со сгущенным молоком и медом. Окуните в льезон куски багета на 30 секунд, чтобы они хорошо пропитались.
Prepare some toast. Grease a baking dish with vegetable oil. Place pieces of bread into the pan. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 10 minutes.
Приготовьте тосты. Форму для запекания смажьте растительным маслом. Выложите в форму куски хлеба. Запеките в разогретой до 200 градусов духовке 10 минут.
Serve toast with honey, garnished with a dollop of ricotta, fresh blueberries or any berries you like.
Подавайте тосты с медом, украсив их ложкой рикотты, свежей голубикой или любыми ягодами по вкусу.