Cut the bread into pieces about 1 cm thick. Sort out the walnuts and wash them. Peel the garlic and pass through a press. Prepare your blender.
Хлеб нарежьте на куски толщиной около 1 см. Грецкие орехи переберите от сора и помойте. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Подготовьте блендер.
Make the pate. Grind the cheese with your hands or a knife. Blend the cheese, garlic, walnuts and cream cheese in a blender for 3 minutes until smooth and fluffy.
Сделайте паштет. Брынзу измельчите руками или ножом. Смешайте блендером брынзу, чеснок, грецкие орехи и сливочный сыр в течение 3 минут до однородного воздушного состояния.
Prepare some toast. In heated vegetable oil over medium heat, fry the bread for 2 minutes on each side until golden brown. Spread the pâté on the toast in a thick layer.
Приготовьте тосты. На разогретом растительном масле на среднем огне обжарьте хлеб по 2 минуты с каждой стороны до золотистой корочки. Намажьте на тосты паштет толстым слоем.
Serve the toast with the cheese and nut pate, garnished with walnut pieces.
Подавайте тосты с сырно-ореховым паштетом, украсив их кусочками грецких орехов.