Dry the toast bread in advance in a dry frying pan or in a toaster. Wash the egg, hard-boil, cool, peel, finely chop. Wash the onion, peel and chop. Rinse the parsley with cold water and chop. Wash the lettuce leaves and cut into thin strips. Open a can of tuna.
Тостовый хлеб заранее подсушите на сухой сковороде или в тостере. Яйцо промойте, сварите вкрутую, остудите, очистите, мелко нарежьте. Лук промойте, очистите и порубите. Петрушку сполосните холодной водой, измельчите. Листья салата промойте и нарежьте тонкими полосками. Откройте баночку с консервированным тунцом.
Prepare the filling. Place the canned tuna in a deep bowl and mash. Add mayonnaise, ketchup and mustard, mix thoroughly. Then add chopped onion, parsley and egg. Season the filling with salt and pepper to taste and mix well again.
Подготовьте начинку. Консервированного тунца переложите в глубокую миску, разомните. Добавьте майонез, кетчуп и горчицу, тщательно перемешайте. Затем положите измельченные лук, Петрушку и яйцо. Посолите и поперчите начинку по вкусу, еще раз хорошо перемешайте.
Assemble the dish. Divide the toast bread into two parts. Generously coat the first two slices with tuna filling and place shredded lettuce leaves on top. Cover the resulting toasts with the remaining two slices of bread.
Соберите блюдо. Тостовый хлеб разделите на две части. Первые два ломтика обильно смажьте начинкой с тунцом, сверху выложите измельченные листья салата. Накройте получившиеся тосты двумя оставшимися ломтиками хлеба.
Before serving, cut the toast diagonally and place on a wooden board.
Перед подачей разрежьте тосты наискосок, переложите на деревянную дощечку.