Cut the cheese in advance. To serve, rinse the dill, dry it, separate the greens from the branches.
Сыр нарежьте заранее. Укроп для подачи промойте, обсушите, отделите зелень от веточек.
Prepare toast. Divide the bread slices into two parts. Place cheese and a small piece of butter on three of them. Cover the resulting sandwiches with slices of the remaining bread.
Подготовьте тосты. Хлебные ломтики разделите на две части. На три из них выложите сыр и небольшой кусочек сливочного масла. Получившиеся бутерброды накройте ломтиками оставшегося хлеба.
Prepare the dish. Heat a frying pan over medium heat, pour vegetable oil into it. Place the toasts, pressing them down with a weight. Use a plate and pan for this. After 2-3 minutes, turn the toast over to the other side and fry for the same amount of time.
Приготовьте блюдо. Сковороду разогрейте на среднем огне, влейте в нее растительное масло. Выложите тосты, придавливая их сверху грузом. Используйте для этого тарелку и кастрюлю. Через 2-3 минуты переверните тосты другой стороной и обжарьте столько же времени.
Serve the toast immediately after cooking. Use dill as a garnish.
Подавайте тосты сразу после приготовления. В качестве украшения используйте зелень укропа.