Cut the bread slices diagonally to form equal triangles. Dry in a frying pan or in the oven until a crust forms. Peel the garlic and pass through a press. To serve, rinse the dill and lettuce leaves and dry on paper towels.
Ломтики хлеба разрежьте наискосок так, чтобы получились равные треугольники. Подсушите на сковороде или в духовке до образования корочки. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Укроп и листья салата для подачи промойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Prepare the filling. To do this, transfer the cottage cheese into a deep bowl and mash it to form a paste. Then add sour cream, dried herbs and salt to taste. Mix the ingredients thoroughly until smooth.
Приготовьте начинку. Для этого переложите творог в глубокую миску, разомните, чтобы получилась кашица. Затем добавьте сметану, сушеные травы и соль по вкусу. Тщательно перемешайте ингредиенты до однородной массы.
Form toasts. Carefully place the curd filling onto the toasted slices of bread. Lightly press the curd and sour cream mass so that it holds better. Separate the dill from the sprigs and place it on top of the filling.
Сформируйте тосты. Аккуратно выложите творожную начинку на подсушенные ломтики хлеба. Творожно-сметанную массу слегка прижмите, чтобы она лучше держалась. Зелень укропа отделите от веточек и выложите ее поверх начинки.
Place the lettuce leaves on a plate or wooden board. Place toast on top and serve.
Листья салата переложите на тарелку или деревянную дощечку. Сверху выложите тосты и подайте их к столу.