Fry the bread slices in a dry frying pan or in a toaster until golden brown. Thaw the king prawns at room temperature, place them in boiling water for 1-2 minutes and drain in a colander. To serve, wash the parsley, dry it and separate the leaves from the stem. Prepare the blender.
Ломтики хлеба обжарьте на сухой сковороде или в тостере до золотистой корочки. Королевские креветки разморозьте при комнатной температуре, опустите на 1-2 минуты в кипяток откиньте на дуршлаг. Петрушку для подачи промойте, просушите и отделите листья от стебля. Приготовьте блендер.
Prepare shrimp paste. Grind the prepared shrimp in a blender, add egg white, salt, pepper and mix until smooth.
Приготовьте пасту из креветок. Подготовленные креветки измельчите в блендере, добавьте яичный белок, соль, перец и перемешайте до однородности.
Prepare some toast. Spread shrimp paste onto pieces of bread and sprinkle with sesame seeds. Heat a frying pan with olive oil. Fry the toast, shrimp paste side down, for 2 minutes.
Приготовьте тосты. На кусочки хлеба распределите креветочную пасту, присыпьте кунжутом. Разогрейте сковороду с оливковым маслом. Обжарьте тосты, положив креветочной пастой вниз, обжаривайте в течение 2 минут.
Place toast with shrimp on serving plates and garnish with parsley leaves.
Тосты с креветками выложите на порционные тарелки, украсьте листиками петрушки.