Cut the baguette into 4 pieces. Wash the apples, peel and core them, cut into cubes about 7 mm thick. To serve, rinse, dry, and cut the strawberries in half. Wash and dry the mint, separate the leaves from the stem. Preheat the oven to 220 degrees. Cover a baking sheet with parchment.
Багет разрежьте на 4 части. Яблоки вымойте, очистите от кожуры и сердцевины, нарежьте кубиками толщиной около 7 мм. Клубнику для подачи промойте, просушите, разрежьте пополам. Мяту промойте и просушите, отделите листья от стебля. Разогрейте духовку до 220 градусов. Противень застелите пергаментом.
Prepare the creamy base. Mix the cream with the eggs and beat a little, then add half the sugar and cinnamon. Stir.
Приготовьте сливочную основу. Сливки смешайте с яйцами и немного взбейте, затем добавьте половину сахара и корицы. Перемешайте.
Prepare apples and bread. Melt the butter in a saucepan. Place the apples and the rest of the cinnamon sugar in it, leave a little for baking. Stir thoroughly and fry until golden brown, about 7-10 minutes. Soak the baguette slices in the egg-cream mixture for 30-40 seconds.
Приготовьте яблоки и хлеб. В сотейнике растопите сливочное масло. Выложите в него яблоки и оставшуюся часть сахара с корицей, немного оставьте для запекания. Тщательно перемешайте и жарьте до золотистого цвета, примерно 7-10 минут. Ломтики багета вымочите в яично-сливочной смеси в течение 30-40 секунд.
Prepare toast in the oven. Place slices of bread on a baking sheet. Sprinkle with remaining sugar and cinnamon mixture. Bake for 10-15 minutes until crust forms. Then remove from the oven and place the apples on top of the slices. Reduce oven temperature to 180 degrees and bake for 5 minutes.
Приготовьте тосты в духовке. На противень выложите ломтики хлеба. Посыпьте оставшейся смесью сахара и корицы. Запеките в течение 10-15 минут, до образования корочки. Затем извлеките из духовки, сверху на ломтики выложите яблоки. Снизьте температуру духового шкафа до 180 градусов и запекайте в течение 5 минут.
Place the finished toasts on elegant serving plates and garnish with fresh strawberries and mint leaves.
Готовые тосты выложите на изящные сервирочные тарелки, украсьте свежей клубникой и листиками мяты.