Wash the cucumbers, dry and cut into slices. Cut the ham and cheese into slices no thicker than 0.5 cm. Wash and dry the egg. Rinse the dill and dry. Prepare the grill pan.
Огурцы помойте, просушите и нарежьте ломтиками. Ветчину и сыр разрежьте на ломтики толщиной не более 0,5 см. Яйцо помойте и просушите. Укроп промойте, просушите. Подготовьте сковороду-гриль.
Assemble the toasts. Layer slices of cheese, ham and cucumber onto two slices of bread. Cover with a second slice of bread.
Соберите тосты. На два кусочка хлеба слоями распределите ломтики сыра, ветчины и огурца. Закройте вторым хлебным ломтиком.
Toast the toast. Whisk the milk with the egg and gently dip each piece of toast. Heat the oil in a frying pan and fry the toast on both sides until golden brown, about 3 minutes on each side.
Обжарьте тосты. Молоко взбейте с яйцом, аккуратно обмакните каждый тост. На сковороде разогрейте масло и обжарьте тосты с двух сторон до румяности, приблизительно по 3 минуты с каждой.
Cut the cucumber toasts diagonally, place on top of each other on a serving plate, and garnish with a sprig of fresh dill.
Тосты с огурцом разрежьте по диагонали, положите друг на друга на порционную тарелку, украсьте веточкой свежего укропа.