Wash the chicken eggs in hot water, then separate the whites from the yolks: break the shells in half with a knife and, pouring the yolk from one shell to another, pour the whites into a bowl. Using a sharp knife, cut out square pieces of crumb from the bread slices. Grate the mozzarella on a coarse grater. Cut hard cheese into slices. Wash the parsley.
Помойте куриные яйца в горячей воде, затем отделите белки от желтков: разбейте скорлупу пополам ножом и, переливая желток из одной скорлупы в другую, слейте белок в миску. Острым ножом вырежьте из ломтиков хлеба квадратные кусочки мякиша. Моцареллу натрите на крупной терке. Твердый сыр нарежьте ломтиками. Помойте петрушку.
Start making toast. Add a pinch of salt to the bowl with the whites and beat lightly with a fork or whisk. In a large frying pan, heat 1 tsp. vegetable oil. Place two slices of bread and fry them over moderate heat for about 1 minute on each side. Pour 2-3 tbsp inside the slice. l. squirrel. Fry for about 1 minute and turn the slices over to the other side.
Приступите к приготовлению тостов. В миску с белками добавьте щепотку соли и слегка взбейте вилкой или венчиком. На большой сковороде разогрейте 1 ч. л. растительного масла. Выложите два ломтика хлеба и обжарьте их на умеренном огне примерно по 1 минуте с каждой стороны. Внутрь ломтика налейте 2-3 ст. л. белка. Обжаривайте примерно 1 минуту и переверните ломтики на другую сторону.
Add remaining ingredients. Place two slices of cheese on one crouton, place a slice of ham on the other crouton and combine them. Reduce heat to low and cook toast, covered, for another 1 minute. Top with a third of the grated mozzarella and carefully place one egg yolk on top of the cheese. Warm the sandwich again over low heat, covered, for about 1 minute until the cheese melts. Lightly salt the yolk. Repeat steps for remaining pieces of bread.
Добавьте оставшиеся ингредиенты. На одну гренку положите два ломтика сыра, на другую гренку положите ломтик ветчины и соедините их. Уменьшите огонь до минимума и готовьте тост под крышкой еще 1 минуту. Сверху выложите треть тертой моцареллы и аккуратно положите поверх сыра один яичный желток. Снова прогрейте бутерброд на минимальном огне под крышкой примерно 1 минуту до расплавления сыра. Слегка посолите желток. Повторите шаги для оставшихся кусочков хлеба.
Serve hot fried toast with cheese, ham and egg immediately after cooking. Chop the parsley and sprinkle it on the hot sandwich.
Горячие жареные тосты с сыром, ветчиной и яйцом подавайте сразу после приготовления. Измельчите петрушку и посыпьте ею горячий бутерброд.