Cut 4 slices 1 cm thick from the loaf. Peel the garlic cloves and cut them lengthwise. Rinse and pat dry the fresh cucumber with a towel. Cut off both ends and cut into thin slices. Rinse the parsley and dill, shake off excess moisture and dry on a towel, removing thick stems.
Отрежьте от буханки 4 ломтика толщиной 1 см. Зубчики чеснока очистите от шелухи и разрежьте их вдоль. Промойте и промокните полотенцем свежий огурец. Отрежьте оба его конца и нарежьте ломтиками небольшой толщины. Ополосните петрушку и укроп, стряхните лишнюю влагу и высушите на полотенце, удалите толстые стебли.
Toast the bread. Heat a frying pan with vegetable oil. Heat the oil for two minutes, then add the bread pieces into it. Fry the slices for 3 minutes on each side. Cool each slice slightly and rub with garlic.
Обжарьте хлеб для тостов. Разогрейте сковороду с добавлением растительного масла. Подогревайте масло в течение двух минут, затем выложите в него кусочки хлеба. Обжаривайте ломтики в течение 3 минут с каждой стороны. Каждый ломтик слегка остудите и натрите чесноком.
Form toasts. Spread a thin layer of mayonnaise on each slice of bread. Then add two cucumber slices. Open a jar of sprats and add 1-2 whole fish.
Сформируйте тосты. Каждый ломтик хлеба намажьте майонезом тонким слоем. Затем выложите два огуречных ломтика. Откройте банку со шпротами и выложите 1-2 рыбы целиком.
Serve toast with sprats to the table as an appetizer. Before serving, garnish the sandwiches with sprigs of parsley and dill.
Подавайте тосты со шпротами к столу в виде закуски. Перед подачей украсьте бутерброды веточками петрушки и укропа.