Wash the sweet pepper, remove seeds and stems. Cut into small cubes. Rinse the tomatoes and chop finely. Grate the cheese on a fine grater. Wash the cilantro for serving. Preheat the oven to 180 degrees.
Помойте сладкий перец, очистите его от семян и плодоножки. Нарежьте мелкими кубиками. Помидоры ополосните, мелко нарежьте. Сыр натрите на мелкой терке. Кинзу для подачи помойте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare sandwiches for baking. Spread a layer of cream cheese on slices of bread. Then add pesto sauce and spread it over the surface of the toast. Add chopped peppers and tomatoes. Place the toasts on a baking sheet or wire rack, spaced apart.
Подготовьте бутерброды к запеканию. На ломтики хлеба намажьте слой творожного сыра. Затем выложите и распределите по поверхности тоста соус песто. Добавьте нарезанный перец, помидоры. Выложите тосты на противень или на решетку на расстоянии друг от друга.
Prepare some toast. Bake toast on the top level of the oven at 180 degrees. Cook for approximately 20 minutes until the peppers are tender. Then remove the baking sheet, sprinkle the toast with grated cheese and place in the oven for another 7 minutes.
Приготовьте тосты. Запекайте тосты на верхнем уровне духовки при температуре 180 градусов. Готовьте приблизительно 20 минут, до готовности перца. Затем достаньте противень, посыпьте тосты тертым сыром и поставьте в духовку еще на 7 минут.
Garnish the cream cheese toast with a sprig of fresh cilantro. Serve immediately after cooking.
Украсьте тосты с творожным сыром веточкой свежей кинзы. Подавайте сразу после приготовления.