Cut the baguette into long slices diagonally. Wash the lettuce leaves. Wash and cut the lemon. Remove the butter from the refrigerator to soften.
Багет нарежьте длинными ломтиками по диагонали. Помойте листья салата. Вымойте и нарежьте лимон. Достаньте сливочное масло из холодильника, чтобы оно размягчилось.
Toast the baguette. Place the sliced baguette on a dry, hot frying pan and fry on each side for 3-5 minutes until golden brown.
Обжарьте багет. На сухую раскаленную сковороду выложите нарезанный багет и обжаривайте с каждой стороны 3-5 минут до румяной корочки.
Prepare some toast. Spread a thin layer of butter on the baguette. Carefully place the red fish slices on top.
Приготовьте тосты. На багет намажьте сливочное масло тонким слоем. Сверху аккуратно разложите ломтики красной рыбы.
Place lettuce leaves on a large round plate and place the finished toast with fish on them. Place lemon slices around the edges of the plate.
На большую круглую тарелку выложите листья салата, разложите на них готовые тосты с рыбой. По краям тарелки разместите дольки лимона.