Prepare the slow cooker. Cut the ham into thin strips, wash the Chinese cabbage, separate the leaves, chop them finely, leaving two leaves for serving. Wash and dry the parsley, and then finely chop. To serve, wash and cut the tomato into slices.
Подготовьте мультиварку. Ветчину нарежьте тонкими полосками, китайскую капусту помойте, отделите листья, мелко их нарежьте, оставив два листа для подачи. Петрушку промойте и подсушите, а после мелко нарежьте. Помидор для подачи помойте и нарежьте дольками.
Prepare toast. Brush two slices of bread with half the butter on both sides. Place one piece of cheese on them. Turn on the multicooker to 160 degrees or to the “Baking” or “Frying” mode. Cook toast for 5 minutes.
Подготовьте тосты. Два куска хлеба смажьте половиной сливочного масла с обеих сторон. Положите на них по одному кусочку сыра. Включите мультиварку на 160 градусов или на режим «Выпечка», «Жарка». Готовьте тосты в течение 5 минут.
Finish cooking. Mix mayonnaise, herbs, cabbage and ham in a bowl, add salt and pepper to taste. Take out the bread with cheese and evenly distribute mayonnaise with herbs, cabbage and ham on two slices. Cover the toasts with two other slices of bread, brush with the remaining butter and cook in the same mode for 5 minutes.
Завершите приготовление. Смешайте в миске майонез, зелень, капусту и ветчину, посолите и поперчите по вкусу. Достаньте хлеб с сыром и на двух ломтиках равномерно распределите майонез с зеленью, капустой и ветчиной. Накройте тосты двумя другими ломтиками хлеба, смажьте оставшимся маслом и готовьте в том же режиме 5 минут.
Serve the toast on a plate garnished with Chinese cabbage leaves and tomato slices.
Подавайте тосты на тарелке, украшенной листьями пекинской капусты и дольками помидора.