Heat the milk in the microwave or in a saucepan on the stove. It should be warm, but not hot, so that the eggs do not curdle. Prepare your espresso. Cut the bread into triangles. To serve, finely chop the nuts or grind them in a blender.
Молоко подогрейте в микроволновой печи или в кастрюле на плите. Оно должно быть теплым, но не горячим, чтобы яйца не свернулись. Приготовьте эспрессо. Хлеб нарежьте на треугольники. Орехи для подачи мелко порубите или измельчите в блендере.
Prepare toast cream. Combine mascarpone, powdered sugar and espresso in a bowl, mix thoroughly and leave the cream in the refrigerator until serving.
Приготовьте крем для тостов. В миске соедините маскарпоне, сахарную пудру и эспрессо, тщательно перемешайте и оставьте крем в холодильнике до подачи.
Do the impregnation. Break the chicken eggs into a deep bowl. Then pour in warm milk. Next add sugar and a pinch of salt. Beat the ingredients for one minute using a mixer. Dip the bread pieces into the egg mixture for 5-7 seconds. If the slice thickness is more than 1-1.5 cm, it will take 10-15 seconds.
Сделайте пропитку. В глубокую миску разбейте куриные яйца. Затем влейте теплое молоко. Далее добавьте сахар и щепотку соли. Взбейте ингредиенты в течение одной минуты с помощью миксера. Кусочки хлеба опустите в яичную смесь на 5-7 секунд. Если толщина ломтика больше 1-1,5 см, понадобится 10-15 секунд.
Prepare some toast. Heat a frying pan by melting a small piece of butter on it. Place the toast in a frying pan and fry until golden brown over moderate heat. Then use a spatula to turn the croutons over to the other side. It will take 1-2 minutes on both sides.
Приготовьте тосты. Сковороду разогрейте, растопив на ней небольшой кусочек сливочного масла. Тосты выложите на сковороду и обжаривайте до румяной корочки на умеренном огне. Затем лопаткой переверните гренки на другую сторону. На обе стороны потребуется 1-2 минуты.
Serve the toast immediately after cooking. Top your toast with tiramisu cream and fresh berries or pecans.
Тосты подавайте сразу после приготовления. Дополните тосты кремом тирамису и свежими ягодами или орехами пекан.