Wash the basil, dry it, leave one sprig for decoration. Wash the cherry tomatoes, dry with paper towels, cut in half. Turn on the press grill to heat up.
Базилик промойте, просушите, оставьте одну веточку для украшения. Помидоры черри вымойте, просушите бумажными полотенцами, разрежьте пополам. Включите пресс-гриль для разогрева.
Make toast. Fry the doctor's sausage in a dry frying pan until golden brown on both sides, 2 minutes. Place slices of bread on a board, sprinkle with pepper, add sausage and cheese.
Оформите тосты. Докторскую колбасу обжарьте на сухой сковороде до золотистого цвета с двух сторон по 2 минуты. Выложите ломтики хлеба на доску, присыпьте перцем, положите колбасу и сыр.
Toast the toast. Top each filled slice with another piece of bread. Brush the toast on both sides with olive oil. Grill the toast on the press grill for 2 minutes.
Обжарьте тосты. Накройте каждый ломтик с начинкой еще одним кусочком хлеба. Тосты с двух сторон смажьте оливковым маслом. Обжарьте тосты на пресс-гриле в течение 2 минут.
Cut the finished toasts in half, stack on top of each other, and place on a flat plate. Place cherry tomatoes nearby and garnish with a sprig of basil.
Готовые тосты разрежьте пополам, уложите друг на друга, положите на плоскую тарелку. Рядом разложите черри, украсьте веточкой базилика.