Keep the butter at room temperature until softened. Weigh sugar, cinnamon, nutmeg and vanilla. Wash and dry the mint, separate the leaves from the stem. Preheat the oven to 180 degrees. Cover a baking sheet with parchment.
Сливочное масло подержите при комнатной температуре до размягчения. Сахар, корицу, мускатный орех и ваниль взвесьте. Мяту промойте и просушите, отделите листья от стебля. Духовку разогрейте до 180 градусов. Противень застелите пергаментом.
Prepare the toast for baking. Place the butter in a bowl, knead, then add sugar, cinnamon, nutmeg and vanilla. Mix thoroughly until smooth and spread on slices of bread.
Подготовьте тосты к запеканию. Сливочное масло выложите в миску, разомните, затем добавьте сахар, корицу, мускатный орех и ваниль. Тщательно перемешайте до однородной массы, намажьте на ломтики хлеба.
Bake toast. Place slices of bread on a baking sheet at a short distance from each other. Bake in the oven on the Hot Air or Grill function for 10 minutes.
Запеките тосты. На противень выложите ломтики хлеба на небольшом расстоянии друг от друга. Выпекайте в духовке на функции «Горячий воздух» или «Гриль» в течение 10 минут.
Cut the finished toast in half so that you get two triangles. Place them on a platter on top of each other, place a saucepan with jam next to them and garnish with mint leaves.
Готовый тост разрежьте пополам так, чтобы получилось два треугольника. Выложите их на блюде друг на друга, рядом поставьте соусницу с джемом и украсьте листьями мяты.