Rinse the chicken stomachs thoroughly under running water and dry with a paper towel. Remove the film from the stomachs with a knife. Rinse the potatoes under running water, dry with a paper towel and peel. Peel the onions and garlic.
Куриные желудки тщательно промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Удалите у желудков пленку при помощи ножа. Картофель промойте под проточной водой, просушите бумажным полотенцем и очистите от кожуры. Почистите лук и чеснок.
Cut the onion into half rings 3-5 mm thick.
Лук нарежьте полукольцами толщиной 3-5 мм.
Cut the potatoes into large strips measuring 4-6 mm.
Картофель нарежьте крупной соломкой размером 4-6 мм.
Cut the garlic and dill into small pieces.
Чеснок и укроп нарежьте на мелкие кусочки.
Place chicken gizzards in a frying pan heated with butter. Fry for 5 minutes, stirring constantly.
На разогретую со сливочным маслом сковороду выложите куриные желудки. Обжаривайте в течение 5 минут, постоянно помешивая.
Then send onions and potatoes to the stomachs.
После к желудкам отправьте лук и картофель.
Add water or broth, tomato paste and yogurt. Salt and pepper everything to taste. Simmer all ingredients for 25-30 minutes over medium heat, stirring constantly.
Добавьте воду или бульон, томатную пасту и йогурт. Все посолите и поперчите по вкусу. Тушите все ингредиенты в течение 25-30 минут на среднем огне, постоянно помешивая.
After some of the liquid has evaporated, add the herbs and garlic. Mix everything thoroughly and leave to simmer until done.
После того, как часть жидкости выпарится, добавьте зелень и чеснок. Все тщательно перемешайте и оставьте тушиться до готовности.
Chicken stomachs with potatoes are ready. Before serving, sprinkle the top of the dish with fresh chopped herbs.
Куриные желудки с картофелем готовы. Перед подачей посыпьте блюдо сверху свежей нарубленной зеленью.
Before serving, complement this dish with fresh cherry tomatoes or cucumbers.
Перед подачей дополните данное блюдо свежими помидорами черри или огурцами.