Rinse the cilantro with cold water and pat dry. Peel the garlic. Prepare the remaining ingredients.
Ополосните кинзу холодной водой и просушите. Очистите чеснок. Подготовьте остальные ингредиенты.
Grate the garlic on a fine grater or squeeze through a garlic press. Cut off the cilantro stems - you won't need them. Finely chop the cilantro leaves.
Натрите чеснок на мелкой терке либо выдавите через чеснокодавилку. Отрежьте стебли кинзы — они не понадобятся. Листья кинзы мелко порубите.
In a small bowl, combine tomato paste and water. If the consistency is too thin, add a little more tomato paste.
В небольшой миске смешайте томатную пасту и воду. Если консистенция получается слишком жидкая, добавьте еще немного томатной пасты.
Add grated garlic, adjika, salt and black pepper to the bowl. Mix everything.
Добавьте в миску тертый чеснок, аджику, соль и черный перец. Всё перемешайте.
Add chopped cilantro to the sauce (reserve a small amount for garnish) and stir again.
Добавьте в соус рубленую кинзу (небольшое количество оставьте для украшения) и снова перемешайте.
Place the sauce in a gravy boat and garnish with chopped cilantro. Satsebeli is ready.
Выложите соус в соусник и украсьте рубленой кинзой. Сацебели готов.