Peel the garlic. Rinse the cilantro with cold water and dry. Prepare the remaining ingredients.
Очистите чеснок. Помойте кинзу холодной водой и просушите. Подготовьте остальные ингредиенты.
Grate the garlic on a fine grater or squeeze through a press. Finely chop the cilantro leaves.
Натрите чеснок на мелкой терке либо выдавите через пресс. Листья кинзы мелко порубите.
In a bowl, combine mayonnaise, adjika, mustard, garlic and cilantro. Save some chopped cilantro for garnish. Mix everything thoroughly.
В миске соедините майонез, аджику, горчицу, чеснок и кинзу. Немного рубленой кинзы оставьте для украшения. Всё тщательно перемешайте.
Add a pinch of salt and black pepper to the sauce. Stir again.
Добавьте в соус щепотку соли и черного перца. Снова перемешайте.
The sauce is ready.
Соус готов.
Place the sauce in a bowl or gravy boat and garnish with chopped cilantro.
Выложите соус в пиалу или соусник и украсьте рубленой кинзой.