Rinse the cilantro with cold water and pat dry. Prepare the remaining ingredients. You can use adjika either dry or in the form of a paste.
Ополосните кинзу холодной водой и просушите. Подготовьте остальные ингредиенты. Аджику вы можете использовать как сухую, так и в виде пасты.
Cut off any tough stems from the cilantro. To prepare the sauce we only need the leaves. Finely chop the cilantro.
Отрежьте у кинзы жесткие стебли. Для приготовления соуса нам понадобятся только листья. Мелко порубите кинзу.
In a small bowl, mix sour cream and adjika. Mix everything.
В небольшой миске смешайте сметану и аджику. Всё перемешайте.
Add chopped cilantro to the sauce and stir again.
Добавьте в соус рубленую кинзу и снова перемешайте.
The sauce of adjika and sour cream with cilantro is ready.
Соус из аджики и сметаны с кинзой готов.
Serve the sauce in a gravy boat, garnished with a little chopped cilantro.
Подайте соус в соуснике, украсив небольшим количеством рубленой кинзы.