Prepare all the ingredients and place them on the table. Remove the film from the sausages. Wash the avocado under running water, then peel it and the onions.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Снимите пленку с сосисок. Помойте авокадо и под проточной водой, затем очистите его и репчатый лук.
On a cutting board, cut the peeled avocado and onion into medium-sized cubes.
На разделочной доске нарежьте кубиками среднего размера очищенное авокадо и репчатый лук.
Place the chopped ingredients in a separate bowl and stir.
Положите нарезанные продукты в отдельную миску и перемешайте.
In another bowl, whisk mustard sauce and curry until smooth. Then add the avocado and onion mixture. Mix well again and your hot dog topping is ready!
В другой миске смешайте горчичный соус и карри до однородной массы. Затем добавьте смесь авокадо и репчатого лука. Вновь хорошо перемешайте, и начинка для хот-дога готова!
In a frying pan greased with vegetable oil, fry the sausage until golden brown. Then remove it from the pan.
На сковороде, смазанной растительным маслом, обжарьте сосиску до появления румянца. Затем снимите ее со сковороды.
Take a hot dog bun and cut it lengthwise down the center, but not all the way through. Place the sausage in the bun and spread with mustard sauce.
Возьмите булочку для хот-дога, разрежьте ее вдоль по центру, но не до конца. Положите в булочку сосиску и смажьте горчичным соусом.
Top the bun with avocado and onion filling.
Сверху в булочку положите начинку из авокадо и репчатого лука.
Place the hot dog on a plate and serve. Ready!
Выложите хот-дог на тарелку и подавайте к столу. Готово!
Place the hot dog on a plate and sprinkle some curry over it to garnish. Pierce the hot dog with wooden chopsticks on both sides and serve. Bon appetit!
Положите хот-дог на тарелку и посыпьте ее карри для украшения. Проткните хот-дог деревянными палочками с двух сторон и подавайте к столу. Приятного аппетита!