Peel the onion and make cuts on the sides so that when cooking, the onion juice gets into the water and the potatoes can absorb it. With this method of cooking, the potatoes will be more flavorful. Peel the potato tubers using a special vegetable peeler.
Луковицу очистите от шелухи и сделайте надрезы по бокам, чтобы при варке сок лука попал в воду и картофель смог впитать его. При таком способе варки картофель будет ароматнее. Клубни картофеля очистите при помощи специальной овощечистки.
Cut the potatoes into small pieces so they cook faster.
Картофель разрежьте на небольшие части, так он сварится быстрее.
Take a pan of suitable size and fill the potatoes with water until the water completely covers them. Also put the onion in the water. Bring to a boil and reduce heat on the stove. Cook until done. Skim off the resulting foam if necessary.
Возьмите подходящую по размеру кастрюлю и залейте картофель водой, так чтобы вода полностью его покрывала. В воду также положите луковицу. Доведите до кипения и убавьте режим на плите. Варите до готовности. Снимайте образовавшуюся пенку, при необходимости.
Drain the water when the potatoes are cooked. Add a raw egg, sour cream, salt and a mixture of peppers to taste. Mash the potatoes, mixing them with the remaining ingredients.
Слейте воду, когда картофель сварится. Добавьте сырое яйцо, сметану, соль и смесь перцев по вкусу. Разомните картофель, смешивая его с остальными ингредиентами.
Onion-flavored egg puree is ready! Place the puree on a plate and garnish with a sprig of herbs.
Пюре с ароматом лука и яйцом готово! Выложите пюре на тарелку и украсьте веточкой зелени.
Add spice and flavor by sprinkling a mixture of peppers on top of the finished dish.
Добавьте пикантности и аромата, посыпав сверху готовое блюдо смесью перцев.