Prepare the vegetables.
Подготовьте овощи.
Preheat oven to 100°C. Place open jars (without lids) on the rack. Leave for 10 minutes.
Разогрейте духовку до 100 °C. На решетку поставьте открытые банки (без крышек). Оставьте на 10 минут.
Dice the eggplants and bell peppers. Coarsely grate the carrots. Chop the garlic and herbs.
Нарежьте кубиками баклажаны и сладкий перец. Крупно натрите морковь на терке. Измельчите чеснок и зелень.
Pour 1 liter of water into a deep saucepan, add 1 tablespoon of salt, add the eggplants and cook for 5 minutes. After this, drain the water. Prepare the marinade separately. Pour 1 liter of water into a saucepan, add salt, sugar and paprika, boil for 2 minutes.
В глубокую кастрюлю налейте 1 литр воды, добавьте 1 столовую ложку соли, положите баклажаны и варите их 5 минут. После этого слейте воду. Отдельно приготовьте маринад. Налейте в кастрюлю 1 литр воды, добавьте соль, сахар и паприку, прокипятите 2 минуты.
In a suitable container, combine carrots, garlic, bell peppers, dill and prepared eggplants, mix everything well.
В подходящей емкости смешайте морковь, чеснок, сладкий перец, укроп и готовые баклажаны, хорошо все перемешайте.
Place a mixture of vegetables and eggplants in a sterilized jar and pour in the prepared marinade. Wrap the jar in a blanket, turn it over and place it in a dark place. After a day, remove the pickled eggplants for storage.
В простерилизованную банку сложите смесь из овощей с баклажанами, залейте готовым маринадом. Банку укутайте одеялом, переверните и поставьте в темное место. Через сутки уберите маринованные баклажаны на хранение.