Choose fresh fish to prepare the appetizer, peel the onion. Prepare soy sauce, vegetable oil, vinegar and a little sugar. Sugar in the recipe is needed to enhance the flavor of the ingredients.
Рыбу для приготовления закуски выбирайте свежую Лук очистите от шелухи. Подготовьте соевый соус, растительное масло, уксус и немного сахара. Сахар в рецепте нужен для усиления вкуса ингредиентов.
Cut the onion into half rings. Trout and perch - in small cubes.
Лук нарежьте полукольцами. Форель и окуня — небольшими кубиками.
Pour soy sauce and vegetable oil into a deep bowl. Add a teaspoon of sugar. Stir. Next add pieces of perch, trout and onions. Stir. You don’t need to add salt to the preparation, since soy sauce itself is very salty. Add ground black pepper.
В глубокую миску налейте соевый соус и растительное масло. Добавьте чайную ложку сахара. Перемешайте. Следом выложите кусочки окуня,, форели и лук. Перемешайте. Заготовку можно не солить, поскольку соевый соус сам по себе очень соленый. Добавьте черный молотый перец.
Send the fish to marinate in the refrigerator for half an hour. A chilled marinated fish appetizer will be even tastier.
Отправьте рыбу мариноваться в холодильник на полчаса. Охлажденная закуска из маринованной рыбы будет еще вкуснее.
Remove the fish from the refrigerator. Take a deep clay bowl and place the appetizer, garnishing it with chopped green onions. Serve and enjoy your meal!
Достаньте рыбу из холодильника. Возьмите глубокую глиняную миску и выложите закуску, украсив ее нарезанным зеленым луком. Подавайте к столу и приятного аппетита!