Remove the butter from the refrigerator and let it melt at room temperature. Peel the garlic. Prepare the sea bass carcass for baking by removing scales and entrails. Rinse it with water.
Достаньте из холодильника сливочное масло и дайте ему подтаять при комнатной температуре. Чеснок очистите. Тушку морского окуня подготовьте для запекания, очистив от чешуи и внутренностей. Промойте ее водой.
In a bowl, mix mayonnaise and melted butter. Press the garlic through a press and add to the sauce. Stir. Salt and pepper to taste. Mix all ingredients thoroughly again.
В миске смешайте майонез и растаявшее сливочное масло. Выдавите чеснок через пресс и добавьте в соус. Перемешайте. Посолите и поперчите по вкусу. Все ингредиенты тщательно перемешайте еще раз.
Take two sheets of baking foil, fold them in half and form a “boat” the size of the perch carcass. Apply a mixture of oil, garlic and mayonnaise to the fish. Place the fish in a foil pan and leave to soak in the marinade for a few minutes. At this time, turn on the oven and preheat it to two hundred degrees. Send the perch to bake.
Возьмите два листа фольги для запекания, сложите их вдвое и сформируйте “лодочку” по размеру тушки окуня. Нанесите смесь из масла, чеснока и майонеза на рыбу. Уложите рыбу в форму из фольги и оставьте на несколько минут пропитаться маринадом. В это время включите духовку и разогрейте ее до двухсот градусов. Отправляйте окуня запекаться.
After thirty minutes, carefully remove the pan from the oven. Juicy and flavorful perch is ready.
Через тридцать минут аккуратно выньте форму с окунем из духовки. Сочный и ароматный окунь готов.
Place spinach leaves on a plate and top with baked fish. Sprinkle the dish with black pepper. Bon appetit.
На тарелку выложите листья шпината и сверху положите запеченную рыбу. Посыпьте блюдо черным перцем. Приятного аппетита.